Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 400 克 莲藕 ,去皮,切约1.5厘米丁,冲洗去除淀粉质沥干
- 15 克 油
- 10 克 生抽
- 1 茶匙 孜然粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 490.3 kJ / 117.3 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 294.1 mg