Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Teri Jamur
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 porsi
Składniki
-
telur2
-
garam1 ¼ sdt
-
bubuk lada putih⅛ sdt
-
air1100 g
-
beras120 g
-
udang100 g
-
siung bawang putih10 g
-
bawang bombai80 g
-
minyak wijen1 sdm
-
jamur shitake kering rendam sampai lunak, potong dadu30 g
-
wortel kupas dan potong dadu (sekitar 0,5 cm)40 g
-
daun bawang cincang10 g
-
lada hitam bubuk½ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
21 g
Kalorie
1795 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min