Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Yangzhou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsi
Składniki
-
telur2
-
garam¾ sdt
-
lada putih bubuk⅗ sdt
-
air1100 g
-
beras dicuci dan dikeringkan130 g
-
bawang merah10 g
-
minyak wijen1 sdm
-
daging ham potong dadu30 g
-
udang kupas mentah potong dadu70 g
-
kacang polong30 g
-
jagung pipil35 g
-
kecap asin2 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
9.8 g
Kalorie
875.2 kJ /
209.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min
Bubur Ayam Goji Berry
20 min