Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Sapi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 porsi
Składniki
-
daging sapi has dalam potong-potong100 g
-
kecap asin1 ¼ sdm
-
putih telur1
-
tepung tapioka1 sdt
-
air1100 g
-
beras dicuci dan dikeringkan120 g
-
bawang bombai potong dadu40 g
-
cabai merah besar5 g
-
minyak sayur10 g
-
paprika hijau potong-potong70 g
-
garam½ sdt
-
lada hitam bubuk¼ sdt
-
lada putih bubuk¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
17 g
Kalorie
1418 kJ /
339 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min