Urządzenia i Akcesoria
Nasi Goreng Seafood
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porsi
Składniki
-
air1200 g
-
beras cuci dan tiriskan150 g
-
saus tomat2 ½ sdm
-
bawang putih10 g
-
bawang bombai potong dadu110 g
-
minyak sayur1 sdm
-
brokoli potong menjadi kuntum kecil70 g
-
cumi ring80 g
-
udang kupas mentah100 g
-
tomat potong dadu70 g
-
kecap asin½ sdm
-
garam¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
8.8 g
Kalorie
875.8 kJ /
209.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aneka Nasi Goreng
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Wholemeal Mantou
1 godz.
Sup Sayur Kuning
50 min
Creamy Penne Salmon
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2 godz. 25 min
Pulut Pagi
4 godz. 40 min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1 godz. 35 min
Pasta Ragout Sayur
Brak ocen
Pasta dengan Sayuran
Brak ocen
Nasi Ham Pakchoy
Brak ocen
Bubur Vegetarian
35 min
Bubur Sapi dan Jagung
35 min