Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 di cipolla, tagliata a metà
-
150
g di albicocche secche, denocciolate, tagliate
a metà -
500
g di polpa di zucca, (es. hokkaido) a
pezzi - 1 pezzo di zenzero fresco (circa 3 cm), tagliato a fettine
- 100 g di semi di zucca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero a grani
- 1 peperoncino piccante fresco rosso, tagliato a metà, privato dei semi e tagliato a striscioline
- 2 chiodi di garofano
- 500 g di aceto di vino bianco
- 250 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 10.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone con ceci
40 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Risotto alla milanese
30 min
Pasta sfoglia veloce
2h
Minestrone
45 min
Minestrone
45 min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Pizzette "Tricolore"
Brak ocen
Crostata ai lamponi
1 Std.
Focaccia con pomodori
40 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min