Urządzenia i Akcesoria
瑞士卷
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
蛋糕
-
蛋3 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
-
油25 克
-
牛奶25 克
-
香草精⅓ 茶匙
-
低筋麵粉35 克
內餡
-
鮮奶油130 克
-
冰糖粉5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
133.8 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1187.6 kJ /
284.1 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
145.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
人氣甜點初級班
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan