Urządzenia i Akcesoria
Glubschaugen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
16 Stück
Składniki
-
Wasser und etwas mehr zum Einweichen500 g
-
Eier (Größe S)9
-
Brötchen vom Vortag1
-
Zwiebel40 g
-
Basilikum abgezupft4 Stängel
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft100 g
-
Hackfleisch, gemischt450 g
-
Tomatenmark50 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Tabasco3 Spritzer
-
Senf1 EL
-
Senf, zum GarnierenKetchup zum Garnieren
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
10 g
Kalorie
577 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Happy Halloween!
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Oster-Zupfkuchen
2 godz.
Zupfbrot Flammkuchenart
45 min
Carbonara-Lasagne
1 godz.
Spinnennetz-Schokokuchen
2 godz. 25 min
Buntglas-Plätzchen
2 godz.
Küken-Amerikaner
2 godz. 30 min
Kalter-Hund-Happen
50 min
Brathering-Salat
45 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Oster-Brot-Torte
1 godz.
Waffel-Geister
1 godz. 45 min
Holländische Käse-Eier
40 min