Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Laugenstangen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 Portionen
Składniki
-
Laugenstangen6
-
Bergkäse in Stücken150 g
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Gewürzgurken in Stücken100 g
-
Fleischwurst (z. B. Lyoner) in Stücken300 g
-
Eier hartgekocht, in Stücken2
-
Schnittlauch in feinen Röllchen1 Bund
-
süßer Senf1 geh. TL
-
Senf1 TL
-
Frischkäse80 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
936 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2021
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Glubschaugen
1 godz.
Crêpesröllchen mit Bärlauch-Frischkäse
2 godz.
Frischkäse-Pizza-Foodpops
15 min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1 godz. 50 min
Weißbrot-Lachs-Rolle
1 godz. 30 min
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
BBQ-Zupfbrot
50 min
Käseecken
2 godz. 30 min
Herzhafter Lettercake/Numbercake
2 godz.
Kräuter-Brot-Schleifen
2 godz. 30 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Käse-Salami-Twister
1 godz. 50 min