Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 地瓜 ,紅肉,削皮切塊
- 20 克 奶油 ,切塊
- 15 克 糖 ,多備一些炙烤用
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 小撮 鹽
- 50 克 水
- 5 顆 蘋果
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 747.1 kJ / 178.6 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 38.4 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 59.7 mg