Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- apă, rece, pentru curățare
- 1000 g scoici Saint Jacques proaspete, curățate
- 1900 g apă
- 320 g paste (ex. spaghetti) (timp de gătire 11 minute)
- 1 legătură pătrunjel proaspăt, doar frunzele (aprox. 20 g)
- 1 linguriță sare de mare, plus pentru asezonare
- 60 g ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi
- 1 linguriță fulgi de chilli
- 50 g vin alb, sec
- piper negru măcinat, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2510 kJ / 600.5 kcal
- Białko
- 34.3 g
- Węglowodany
- 30.6 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 795.5 mg
Alternatywne przepisy
Sos Butterscotch
Brak ocen
Desert australian
Brak ocen
Pesto cu rucola și chilli
10min
Splash cu lemon grass și litchi
Brak ocen
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30min
Jeleu de merișoare
Brak ocen
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Milkshake cu caramel miso
20min
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Brak ocen
Tocăniță de pui și arpacaș
50min
Plăcintă cu cremă de portocală, din rulouri cu scorțișoară
5h 30min
Mojito
5min