Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi

Składniki

  • keju Parmesan potong kecil-kecil
    90 g
  • keju pecorino (opcjonalnie)
    50 g
  • bawang merah (30 g)
    1
  • dadu bacon
    230 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    30 g
  • air
    1500 g
  • garam
    1 ½ sendok teh
  • pasta, kering, jenis spaghetti
    500 g
  • telur (dari ayam)
    4
  • kuning telur
    2
  • lada hitam bubuk
    3 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 1109.8 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 2668.4 kJ / 637.8 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 65.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie