Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 Min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 Std. 40 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min
Pozole Rojo
2 Std. 5 Min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 Std. 10 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Stuffed Gnocchi
1 Std. 20 Min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 Min
Fresh Tomatillo Salsa
30 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Keine Bewertungen