Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45 min
Lemon Curd
20 min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50 min
Meyer Lemon Bars
40 min
Lemon Snaps
2 godz. 40 min
Homemade Pie Crust
1 godz. 30 min
Orange Buttermilk Chess Pie
4 godz. 15 min
Corn Muffins
45 min
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1 godz. 30 min
Spinach and Olive Focaccia
1 godz. 15 min
Pumpkin Scones
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min