
Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt¼ tsp
-
sour cream5 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
red onion halved or quartered to fit into feeder6 oz
-
fresh chives chopped, to serve1 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40 min
White Velvet
10 min
Basic White Long Grain Rice
35 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Pozole Blanco
1 godz. 40 min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1 godz. 30 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Fish Carnitas
20 min
Deviled Eggs
20 min
Creamed Spinach
30 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min