Wersje kompatybilne
Fâșii de pui cu sos cremos de roșii și orez basmati
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pui și sos cremos de roșii
- 30 g fistic fără coajă, crud, nesărat
- 70 g ceapă, tăiată sferturi
- 1 cățel de usturoi (opcjonalnie)
- 20 g ulei de măsline extravirgin, plus 1 linguriță
- 15 g frunze de busuioc proaspăt
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 1 ½ - 2 lingurițe sare de mare, fină
- 1 priză zahăr extrafin
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 800 g piept de pui file, fără piele, tăiat în fâșii (1 cm grosime)
- sare de mare, fină, după gust
- piper negru măcinat, după gust
Orez Basmati
- 1300 g apă
- 1 linguriță sare de mare
- 25 g ulei de măsline extravirgin
- 300 g orez tip basmati
Finalizare
- 250 g mascarpone
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2071.2 kJ / 495 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 892.5 mg
Alternatywne przepisy
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Prăjitură Albinița / Claudia
2h 30 min
Înghețată de dovleac
10 Std. 5 Min
Punci de mere
30 Min
Plăcințele cu carne și rozmarin
Brak ocen
Piñarita
5 min
Tăiței chinezești cu ton la cuptor
1h 20 min
Pui Alfredo cu paste, gătit lent
3 godz. 35 min
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45 Min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 min
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 Min
Pui cu sos cremos de boia
40 Min