Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 低筋面粉
- 1 颗 鸡蛋(约53-63克)
- 135 克 水
- 3 根 葱 ,切葱花
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 五香粉
- 100 克 火腿肠 ,切小丁
- 适量 油 ,油煎用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1350 kJ / 323 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 47.9 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 616.6 mg