Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 15 克 剁椒
- 2 根 新鲜红辣椒 ,切末
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 20 克 生抽
- 30 克 醋
- 2 茶匙 糖
- 350 克 卷心菜 ,切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 549.7 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.8 g