Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 linguriță oțet din cidru de mere
- 2 - 4 lingurițe sare, plus după gust
- 1400 g apă
- 50 g morcovi, tăiați în bucăți
- 70 g țelină rădăcină, tăiată în bucăți (vezi recomandări)
- 30 g praz, doar părțile albe, tăiate în bucăți
- 4 - 5 aripioare de pui
- 2 foi de dafin, uscate
- 5 piper negru boabe
- 2 ienibahar boabe
- 200 g fidea
- piper negru măcinat, după gust
- pătrunjel verde, doar frunzele, tocate, pentru ornat (vezi recomandări)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1665.8 kJ / 396.6 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 2300.5 mg
Alternatywne przepisy
Paste cu Ragout de legume
45min
Penne cu ton
30min
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Ninguna valoración
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Ninguna valoración
Salată de paste cu salam
25 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40min
Submarine cu chifteluțe
55min
Pui mediteranean cu bulgur
50min
Supă cu tăieței
1h 30min
Clătite din cartofi rași
35 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min