Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari -
250
g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
lub piept de pui, fără piele și fără os, tăiat cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 167 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40min
Ragù de vită cu paste
30 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Cotlete de porc cu portocală
2 Std. 25 Min
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Nessuna valutazione
Submarine cu chifteluțe
55min
Pomana porcului
15min
Pui cu portocală, la cuptor, cu măsline verzi și orez basmati
1 Std. 10 Min
Salată de cartofi, bacon și ceapă verde
1h 5min
Pui dulce-acrișor cu orez
40min