Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g ulei vegetal
lub ulei de măsline -
1
cățel de usturoi
lub 20 g ceapă galbenă, tăiată bucăți mai mari -
250
g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
lub piept de pui, fără piele și fără os, tăiat cubulețe (3 cm), uscate prin tamponare cu hârtie absorbantă
- Wartości odżywcze
- na 250 grame
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 59 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 167 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Paste cu Ragout de legume
45 min
Mai Tai
Brak ocen
Bol Buddha cu carne de pui
1h
Piept de pui în sos pizzaiola
30 min
Budincă de migdale cu apă de trandafiri
1 godz. 20 min
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 min
Cheesecake de Sf. Valentin
4h 30min
Supă cu tăieței
1 godz. 30 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 godz. 45 min