Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g extra vergine olijfolie, plus wat extra voor het invetten
- 220 g water, kamertemperatuur
- 1 tl suiker
- 20 g verse gist, gekruimeld
- 400 g broodmeel
- 1 tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 volledig recept
- Kalorie
- 7341 kJ / 1752 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 302 g
- Tłuszcz
- 39 g
- Błonnik
- 12.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannenkoeken
1h 15min
Basis brooddeeg
5min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Suikerglazuur
Brak ocen
Pitabrood
2h
Poedersuiker
5min
Pizza Margherita
2h 10min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Turkse flatbreads
2h 10min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min