Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 糖
- 4 克 干酵母粉 (约1茶匙)
- 160 克 水
- 300 克 高筋面粉
- 5 克 盐
- 5 克 黄油 ,室温软化
- 1500 克 水 ,烹煮用
- 75 克 糖 ,烹煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1018.7 kJ / 243.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 50.7 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 335.6 mg