
Urządzenia i Akcesoria
白胡椒猪肚汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 人份
Składniki
-
猪肚 (约450克)1
-
盐2 - 3 小撮
-
白胡椒粒 (8克)2 ½ 茶匙
-
水1700 克
-
全鸡腿 (约350克),带皮和骨1 个
-
当归片8 克
-
新鲜芫荽 ,根和叶分开2 小支
-
绍兴花雕酒15 克
-
枸杞子12 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
211 kcal /
883 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
119 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式慢炖经典
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy