白胡椒猪肚汤

白胡椒猪肚汤

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
5 人份

Składniki

  • 猪肚 (约450克)
    1
  • 2 - 3 小撮
  • 白胡椒粒 (8克)
    2 ½ 茶匙
  • 1700 克
  • 全鸡腿 (约350克),带皮和骨
    1 个
  • 当归片
    8 克
  • 新鲜芫荽 ,根和叶分开
    2 小支
  • 绍兴花雕酒
    15 克
  • 枸杞子
    12 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 211 kcal / 883 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 119 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...