Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpuree en merguez
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porties
Składniki
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (opcjonalnie) om op te dienen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1685.5 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
2523.2 kJ /
605 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
De Friend® in de zomer
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Brak ocen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Brak ocen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Romige courgettensoep
35 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 godz. 5 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35 min