Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (gehaktballen)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porties
Składniki
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (opcjonalnie)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Avocadosap met dadels
5 min
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Lolly's met aardbeien
Brak ocen
Vegan Burgers
Brak ocen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Muntthee
25 min
Kip katsu curry met rijst
1 godz. 40 min
Roze roerei
15 min