Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g uien, in vier gesneden
- 700 g aardappelen, in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)
- 3 eieren
- 2 el olijfolie
- 1 el azijn
- 25 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 1 tl gedroogde munt (opcjonalnie)
- 50 g paneermeel
- 1000 g gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)
- bakolie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kimchi mac&cheese
50 min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1sa 30 dk
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Brak ocen
Cheesecake
1sa 30 dk
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min