Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soutzoukakia
- 2 căței de usturoi
- 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
- 50 g ulei de măsline
- 60 g pesmet
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g vin alb, sec
- 500 g carne tocată de vită
Sosul
- 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 400 g roșii întregi, la conservă
- 100 g vin alb, sec
- 2 lingurițe zahăr (opțional)
- 1 linguriță oregano uscat
- 30 g pastă de roșii
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g apă
- 200 g orez alb cu bob mediu, clătit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1483.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Mușchiuleț de porc cu linte și spanac
20 Min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45min
Tocăniță de pui, cu chorizo și năut
40min
Chiftele din cartofi cu umplutură de ciuperci
1 Std.
Gnocchi tricolore
35min
Plăcintă cu vită și găluște de mălai
1 Std. 30 Min
Tocăniță de pui, cu fasole roșie și cartofi dulci
45min
Tort Napoli cu cartofi
1 Std. 30 Min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Gulaș
2h 35min
Tocană de vită cu gnocchi
1 Std. 30 Min