Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
TM6 TM5 TM31

Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez

4.0 (5 ocen)

Składniki

Soutzoukakia

  • 2 căței de usturoi
  • 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
  • 50 g ulei de măsline
  • 60 g pesmet
  • 1 linguriță chimion măcinat
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 100 g vin alb, sec
  • 500 g carne tocată de vită

Sosul

  • 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
  • 400 g roșii întregi, la conservă
  • 100 g vin alb, sec
  • 2 lingurițe zahăr (opțional)
  • 1 linguriță oregano uscat
  • 30 g pastă de roșii
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper negru măcinat
  • 400 g apă
  • 200 g orez alb cu bob mediu, clătit

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
3052.3 kJ / 729.5 kcal
Białko
25.9 g
Węglowodany
32.2 g
Tłuszcz
51 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Błonnik
3 g
Sód
1483.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy