Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soutzoukakia
- 2 căței de usturoi
- 80 g ceapă galbenă (aprox. ½ ceapă)
- 50 g ulei de măsline
- 60 g pesmet
- 1 linguriță chimion măcinat
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 100 g vin alb, sec
- 500 g carne tocată de vită
Sosul
- 50 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 400 g roșii întregi, la conservă
- 100 g vin alb, sec
- 2 lingurițe zahăr (opțional)
- 1 linguriță oregano uscat
- 30 g pastă de roșii
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g apă
- 200 g orez alb cu bob mediu, clătit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3052.3 kJ / 729.5 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1483.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paste cu pui, cu sos BBQ dulce
40 min
Paste cu brânză, chorizo și gogoșari
1 Std. 15 Min
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Rulouri de vită pizzaiola
1h 10 min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.
Carne de vită și ciuperci, cu salată de conopidă
45min
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Keine Bewertungen
Tocană de miel cu chimion și vinete
1h 10 min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40 min
Pui cu boia și sos de smântână
1 Std. 15 Min
Fleică de porc cu ceapă verde
1h 10 min
Pui teriyaki cu orez
40 min