Urządzenia i Akcesoria
French Macarons with Blueberry Jam
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
40 portions
Składniki
-
ground almonds (see Tip)5 oz
-
confectioners sugar (see Tip)6 oz
French Meringue
-
egg whites, from large eggs slightly less than 4 eggs (see Tip)4 oz
-
granulated sugar3 oz
-
food coloring in gel, to taste (see Tip)
Filling
-
granulated sugar5 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
fresh blueberries6 ½ oz
-
apple pectin NH (see Variation)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
5 mg
Białko
1 g
Kalorie
264 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar Glaze
5 min
Confectioners Sugar
5 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Sponge Cake
1 godz. 50 min
Pineapple Upside Down Cake
1 godz. 15 min
Pineapple Cheese Braid
3 godz. 30 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 godz.
Strawberry Shortcake
1 godz.
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1 godz. 30 min