Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water12 oz
-
nectarines sliced into thin wedges16 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
raspberries6 oz
-
heavy whipping cream chilled7 oz
-
6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Illinois Pierogi
2 godz. 30 min
Steamed Rice
25 min
Number Cake
2 godz.
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Flan Pudding
3 godz.
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 min
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Blackberry Frozen Yogurt
12 godz. 5 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min
Mango Lassi
10 min