Urządzenia i Akcesoria
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water12 oz
-
nectarines sliced into thin wedges16 oz
-
brown sugar2 tbsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
raspberries6 oz
-
heavy whipping cream chilled7 oz
-
6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
80.6 mg
Białko
4 g
Kalorie
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Brak ocen
Steamed Rice
25 min
Whisked Egg Whites
5 min
Whipped Cream
10 min
Stout Beer Ice Cream Float
10 godz. 45 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Individual Pineapple Cheesecakes
3 godz. 50 min
Strawberry Almond Gelato
12 godz. 20 min
Basic Jasmine Rice
35 min
Homemade Lemonade
10 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Bananas Foster Bread Pudding
1 godz. 50 min