Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake

Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake

3.7 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • water
    12 oz
  • nectarines sliced into thin wedges
    16 oz
  • brown sugar
    2 tbsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp
  • raspberries
    6 oz
  • heavy whipping cream chilled
    7 oz
  • sponge cake store bought (see Tip)
    6 slices
    6 oz Lady fingers, store bought (see Tip)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 80.6 mg
Białko 4 g
Kalorie 1079.7 kJ / 258.1 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...