低脂五色蔬菜丸子

低脂五色蔬菜丸子

4.3 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 人份

Składniki

  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 ,切絲 (約0.3x4公分)
    150 克
  • 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
    3 朵
  • 蝦皮
    2 大匙
  • 白蘿蔔 ,切絲(約0.3x4公分)
    150 克
  • 菠菜 切段
    150 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    1 大匙
  • 玉米麵粉
    200 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜葉 (opcjonalnie) ,裝飾用
    20 克
  • 蒜蓉辣椒醬 (opcjonalnie) ,少許,提味用

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 1315.5 kcal / 5498.9 kJ
Białko 60 g
Tłuszcz 29.7 g
Węglowodany 205.1 g
Błonnik 43.1 g
Tłuszcz nasycony 551.9 g
Sód 1651.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...