Urządzenia i Akcesoria
Lemon Mousse with Basil Slush
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz.
8 portions
Składniki
Lemon cream
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
sugar50 g
-
lemons zest only3
-
lemon juice125 g
-
egg yolks (approx. 70 g)4
-
eggs (approx. 80 g)2
-
butter75 g
Basil slush
-
water310 g
-
lime juice110 g
-
sugar90 g
-
fresh basil leaves only50 g
Lime jelly
-
gelatine sheet (approx. 2 g)1
-
water45 g
-
sugar30 g
-
lime juice30 g
Lemon frosting
-
sugar50 g
-
lemon zest only1
-
egg whites (approx. 50 g)1 ½
Assembly
-
fresh mixed berries to garnish
-
digestive biscuit crushed
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Challah
2 godz.
Pizza sauce
30 min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10 min
Tarte Tatin
1 godz.
Finely Ground Sesame
5 min
Finely Ground Nuts
5 min