Urządzenia i Akcesoria
Classic Mashed Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.6 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1263.3 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Vegetable Fritters
20 min
Spanish Rice
35 min
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 godz. 30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Mashed potatoes
50 min
Steamed rice
25 min
Loaded Potato Soup
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min