Urządzenia i Akcesoria
Classic Mashed Potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.6 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1263.3 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Lemonade
5 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Split Pea Soup
2 godz. 10 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Mashed Potatoes
30 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min