Bretzels aux amandes

Bretzels aux amandes

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 morceaux

Składniki

La garniture
  • de sucre
    100 g
  • d'amandes blanchies
    100 g
  • d'eau
    30 g
  • citron bio, le zeste râpé
    ½
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
Les bretzels
  • pâte feuilletée (± 25×42 cm)
    1
  • oeuf battu
    1
  • d'amandes effilées
    3 c. à soupe
  • de jus de citron
    2 - 3 c. à café

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 303 kcal / 1264 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...