Bretzels aux amandes

Bretzels aux amandes

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 morceaux

Składniki

La garniture
  • 100 g de sucre
  • 100 g d'amandes blanchies
  • 30 g d'eau
  • ½ citron bio, le zeste râpé
  • 1 c. à soupe jus de citron
Les bretzels
  • 1 pâte feuilletée (± 25×42 cm)
  • 1 œuf battu
  • 3 c. à soupe d'amandes effilées
  • 2 - 3 c. à café jus de citron

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 6.9 g
Kalorie 1264 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...