Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture
- 100 g de sucre
- 100 g d'amandes blanchies
- 30 g d'eau
- ½ citron, bio, le zeste râpé
- 1 c. à soupe de jus de citron
Les bretzels
- 1 pâte feuilletée (± 25×42 cm)
- 1 oeuf, battu
- 3 c. à soupe d'amandes effilées
- 2 - 3 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1264 kJ / 303 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Fraises et crème fouettée
Brak ocen
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Crème glacée double vanille
12 godz.
Boisson d’ananas à la cannelle
35min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Saucisson au chocolat
3h 10min
Pain aux cinq graines
50min
Massepain parfumé
15min
Mini brioches à la cannelle sur bâtonnet
1h 30min
Limonade maison (TM5/6 Metric)
10min