Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sos
- 4 - 5 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 15 g taze sıkılmış limon suyu
Buharda Pişmiş Çipura Filetosu ve Renkli Biberler
- 20 g zeytinyağı
- 2 diş sarımsak, ezilmiş
- 600 g çipura, derisiz, kılçıksız (yaklaşık 150 g'lık 4 fileto)
- 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
100
g sarı biber, küp küp kesilmiş (2 cm)
lub 100 g kapya biber, küp küp kesilmiş (2 cm) - 1 - 2 tutam tuz, damak tadına göre
- 1 tutam karabiber
- 50 g su
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1412 kJ / 337.5 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Haşlanmış Yumurta
20 dk
Buharda Pişmiş Somon
30 dk
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 dk
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Buharda pişmiş karides
15 min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1sa 15 dk