Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Keine Bewertungen
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş kabak
35min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Keine Bewertungen
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Haşlanmış Makarna
25min
Domates Soslu Patatesli Balık
50min