Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g su
- 800 g balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 943 kJ / 226 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Domates Soslu Patatesli Balık
50min
Buharda Pişmiş Somon
30min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Buharda pişmiş karides
15min
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35h
Buharda pişmiş kabak
35min