
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
63.8 kcal /
268 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
628.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks