Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
Schillen
-
rode bieten gehalveerd (± 5 cm)800 g
-
water600 g
Bieten koken
-
water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)995 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
628.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
268 kJ /
63.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Chocoladetaart met Pistache
4 godz. 45 min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 godz. 20 min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Fruit ijs
5 min
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Cholent
Brak ocen
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Chocolade pudding zonder bloem
35 min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Sushi donuts
50 min