Sous-vide rode bieten met de Peeler
TM6

Sous-vide rode bieten met de Peeler

(Brak ocen)

Składniki

Schillen

  • 800 g rode bieten, gehalveerd (± 5 cm)
  • 600 g water

Bieten koken

  • 995 g water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)
  • ½ tl zout, naar eigen smaak

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
268 kJ / 63.8 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
11.2 g
Tłuszcz
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
4.7 g
Sód
628.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy