Sous-vide rode bieten met de Peeler

Sous-vide rode bieten met de Peeler

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties

Składniki

Schillen
  • rode bieten gehalveerd (± 5 cm)
    800 g
  • water
    600 g
Bieten koken
  • water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)
    995 g
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl

Wartości odżywcze na 1 portie

Kalorie 63.8 kcal / 268 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 628.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...