Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g water
- 225 g verse gember, gebroken in vingers, zonder de knopen
- Wartości odżywcze
- na 1 beker
- Kalorie
- 759.1 kJ / 181.4 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 40.4 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 53.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karamelsaus
1sa 30 dk
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Karamel parfait
Brak ocen
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Basis karamel
25 min
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5 min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5 min