Gluten Free Lemon Cupcakes

Gluten Free Lemon Cupcakes

3.7 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces

Składniki

  • sugar plus extra to sprinkle
    4 ½ oz
  • vanilla sugar
    1 tbsp
  • lemons peel only, no pith, to taste
    3 - 5
  • jumbo eggs
    4
  • sunflower oil
    4 oz
  • yogurt lemon flavored
    4 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • all-purpose gluten-free flour
    6 ½ oz
  • corn starch
    2 oz
  • baking powder
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • salt
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 87 kcal / 366 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...