Gluten Free Lemon Cupcakes
TM6 TM5

Gluten Free Lemon Cupcakes

3.7 ( 7 ocen )

Składniki

  • 4 ½ oz sugar plus extra to sprinkle
  • 1 tbsp vanilla sugar
  • 3 - 5 lemons peel only, no pith, to taste
  • 4 jumbo eggs
  • 4 oz sunflower oil
  • 4 oz yogurt lemon flavored
  • 1 oz lemon juice
  • 6 ½ oz all-purpose gluten-free flour
  • 2 oz corn starch
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 1 pinch salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
87 kcal / 366 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy