Urządzenia i Akcesoria
Bee Sheet Cake with Frosting
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
24 pieces
Składniki
Cake
-
large eggs5
-
sugar6 oz
-
lemon1
-
all-purpose flour13 ½ oz
-
vanilla sugar (see Tip)1 tsp
-
baking powder1 tbsp
-
whole milk8 oz
-
sunflower oil7 oz
Frosting
-
cream cheese diced, room temperature16 oz
-
plain yogurt2 ½ oz
-
sugar4 oz
Melting Chocolate
-
dark chocolate in pieces3 ½ oz
-
sunflower oil1 tsp
-
canned apricot halves, drained, (approx. 17 oz net weight)24
-
sliced almonds2 oz
-
candy (opcjonalnie) sugar eyes48
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
0.1 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
875.5 kJ /
209.3 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Confectioners Sugar
5 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Classic Pancakes
50 min
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Waffles
25 min
Vanilla Steamer
5 min
Devil's Food Cake
1 godz. 20 min
Chocolate Covered Pound Cake
1 godz. 30 min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 godz.