Wersje kompatybilne
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 755.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastafrola de membrillo
2h
Pan de maíz con queso y cebolla (Sopa Paraguaya)
1h
Tarta de ricota
4h
Bizcochitos de grasa
40min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Pionono relleno de dulce de leche
50min
Empanadas de carne
1h 50 min.
Espuma rápida de frutillas y bananas congeladas
10min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de mandarinas
55min
Tortas fritas
1h 5min
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2h 30min