Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
TM6 TM5

Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)

4.7 (30 ocen)

Składniki

  • 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
  • 8 huevos
  • 450 g de cebolla en cuartos
  • 250 g de aceite de girasol
  • 500 g de leche entera fría
  • 2 - 3 cucharaditas de sal
  • 1 - 2 pellizco de pimienta molida
  • 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2099.3 kJ / 501.8 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
35.2 g
Tłuszcz
33.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
3 g
Sód
755.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy