![Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso) Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/810d40de-34cb-4a4e-8fa2-268c26394fd1/Derivates/e7267e52-c836-4590-b020-86eaace8b17f.jpg)
Wersje kompatybilne
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de harina de maíz precocida (harina Pan)
- 8 huevos
- 450 g de cebolla en cuartos
- 250 g de aceite de girasol
- 500 g de leche entera fría
- 2 - 3 cucharaditas de sal
- 1 - 2 pellizco de pimienta molida
- 400 g de mozzarella fresca (con el líquido)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2099.3 kJ / 501.8 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 755.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta con boloñesa de pollo
45 min
Pan de nieve
40 мин.
Empanadas de humita
1ч. 30 мин.
Chipa
30 min
Cuadraditos de limón y amapola
45 min
Bizcochuelo de vainilla
40 мин.
Medialunas de manteca
5h 30min
Budín de naranja
1 godz.
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Empanadas de carne
1h 50 min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1ч. 45 мин.