Pizza integral con tomate y mozzarella

Pizza integral con tomate y mozzarella

4.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • aceite de oliva para engrasar
  • 200 g de agua
  • 20 g de levadura prensada fresca
    1 sobre de levadura de panadería deshidratada
  • 370 g de harina integral de trigo
  • 1 cucharadita de sal
  • 4 cucharadas de salsa de tomate
  • 200 g de mozzarella cortada en fetas
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • albahaca fresca (solo las hojas para decorar)
  • aceite de oliva para regar
  • 2 tomates en rodajas finas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17 g
Kalorie 1436 kJ / 342 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...