Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 个 猪肚 ,新鲜的(约450克)
- 面粉 ,清洗用
- 白醋 ,清洗用
- 1500 克 水
- 70 克 料酒
- 5 克 花椒
- 40 克 姜 ,切片
- 5 支 葱 ,打结
- 10 克 油
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1400 克 热水
-
500
克 鸡 ,切块
lub 500 克 童子鸡 ,切块(见要诀) - 10 克 盐
- 1 汤匙 枸杞
- 1 汤匙 生抽 ,蘸料用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 821.3 kJ / 196.5 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 894.5 mg