Urządzenia i Akcesoria
Veganske empanadas med rød peber- og svampefyld
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stykker
Składniki
-
vand220 g
-
tørgær (7 g)1 pakke
-
olivenolie plus ekstra til pensling35 g
-
salt1 ½ tsk
-
hvedemel plus ekstra til drys400 g
-
løg halveret50 g
-
persille, frisk½ bundt
-
rød peberfrugt skåret i stykker150 g
-
svampe, friske100 g
-
tomatpure20 g
-
harissa paste½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
149.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegansk bagning
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sprøde boller
1 godz. 40 min
Ciabatta
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen