Veganske empanadas med rød peber- og svampefyld

Veganske empanadas med rød peber- og svampefyld

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stykker

Składniki

  • vand
    220 g
  • tørgær (7 g)
    1 pakke
  • olivenolie plus ekstra til pensling
    35 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • hvedemel plus ekstra til drys
    400 g
  • løg halveret
    50 g
  • persille, frisk
    ½ bundt
  • rød peberfrugt skåret i stykker
    150 g
  • svampe, friske
    100 g
  • tomatpure
    20 g
  • harissa paste
    ½ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stykke

Sód 149.7 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 346.7 kJ / 82.9 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie