Urządzenia i Akcesoria
Vegansk grøntsagstærte med kikærtemel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 stykker
Składniki
-
hørfrø15 g
-
mandler60 g
-
hvedemel140 g
-
vegetabilsk olie plus ekstra til smøring60 g
-
salt2 tsk
-
løg halveret50 g
-
porrer skåret i ringe (0,5 cm)100 g
-
grøn peberfrugt skåret i stykker (2-3 cm)60 g
-
babyspinat, frisk60 g
-
soyamælk210 g
-
vand plus ekstra 4 spsk lunkent vand til hørfrø480 g
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
gurkemeje, stødt1 tsk
-
løgpulver1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kikærtemel (se tip)110 g
-
cherrytomater halveret120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
613.4 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1153.3 kJ /
275.6 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegansk bagning
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sprøde boller
1 godz. 40 min
Ciabatta
Brak ocen
Cheesecake med woodruffsirup
Brak ocen
Proteinkiks med frø og kerner
Brak ocen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Brak ocen
Pizzahorn
Brak ocen
Blomsterboller
Brak ocen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Brak ocen
Lasagneruller med spinat
Brak ocen
Salte aperitifstjerner
Brak ocen
Mini franskbrød med blommefyld
Brak ocen
Juletræscanapeer
Brak ocen