Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)

Crema di funghi al profumo di tartufo (vegan)

4.2 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • di funghi champignon cremino in quarti
    200 g
  • di funghi champignon a metà
    250 g
  • spicchi di aglio
    1 - 2
  • di cipolla in quarti
    120 g
  • di olio di oliva
    15 g
  • di timo fresco le foglioline
    2 rametti
  • sale
    ¼ - ½ cucchiaino
  • dado per brodo ai funghi, sbriciolato
    1
  • di acqua bollente
    250 g
  • di amido di mais (maizena) stemperato in 2 cucchiai di acqua
    2 cucchiaini
  • di bevanda a base di soia non zuccherata
    200 g
  • di aglio in polvere
    ½ cucchiaino
  • di pepe macinato
    ½ cucchiaino
  • di olio aromatizzato al tartufo
    2 cucchiaini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 104 kcal / 434 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 316 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...