Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 gramů vepřového sádla
- 50 gramů másla
-
1
stroužek česneku
lub 20 gramů cibule - 500 gramů vepřové plece, na kostky (3 x 3 cm)
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 100 gramů cibule, napůl
- 500 gramů mrkve, oloupané, 300 gramů na kousky (3 cm) + 200 gramů na kolečka (0,5 cm)
- 1 čajová lžička mletého kmínu
- 500 gramů zeleninového vývaru (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 483.3 kJ / 115.5 kcal
- Białko
- 13.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 46.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky s pikantním sýrem a bramborami
1 godz.
Rychlý chléb
50min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 godz.
Krémová kuřecí polévka
45 min
Cuketovo-bramborová nádivka
1h 5min
Guláš z vepřové panenky
40 min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Křupavá sekaná
1 godz.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1 Std. 50 Min
Drožďové knedlíčky
30 min