Urządzenia i Akcesoria
Tvarohová buchta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
40 kusů
Składniki
Těsto:
-
500 gramů polohrubé mouky
-
180 gramů cukru
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
Náplň a dokončení
-
750 gramů tvarohu ve vaničce, polotučného
-
3 vejce
-
350 gramů mléka
-
100 gramů moučkového cukru
-
150 gramů rumu
-
1 balíček vanilkového pudingu, v prášku
-
250 gramů másla nakrájeného na 0,5 cm tlusté plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
4.1 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Bublanina s třešněmi
1 godz.
Bábovka plněná tvarohem
1 godz.
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 godz. 30 min
Třený ovocný koláč
50 min
Bublanina s meruňkami
1 godz.
Koláč s ricottou a letním ovocem
1 godz.
Dvoubarevný moučník s ovocem
3 godz. 40 min
Tvarohové řezy s višněmi
45 min
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3 godz.
Tříbarevný koláč
2 godz.
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 godz. 5 min