Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 1000 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 30 gramů kukuřičného škrobu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku, nebo čerstvého
- 200 gramů párků, frankfurtských (opcjonalnie)
- 100 gramů taveného sýru
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1425 kJ / 340 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kedlubnová polévka
35 min
Krémová zeleninová polévka
35 min
Polévka zelená cuketová
30 min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 min
Pórkový krém
40 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Krémová květáková polévka
30 min