Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 1000 gramů vody
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí - 30 gramů kukuřičného škrobu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku, nebo čerstvého
- 200 gramů párků, frankfurtských (opcjonalnie)
- 100 gramů taveného sýru
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1425 kJ / 340 kcal
- Białko
- 16.3 g
- Węglowodany
- 23.7 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová květáková polévka
30 min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Krémová zeleninová polévka
35 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Pórkový krém
40 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Polévka červená z řepy
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Krémová polévka z červené čočky
35 min
Polévka z červené řepy
40 min