Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 220 g de yogur natural
- 30 g de zumo de limón
- 15 g de levadura química en polvo
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 936 kJ / 223 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 107.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de vainilla
1 Std.
Bizcocho de chocolate con base crujiente de sarraceno
1 Std. 10 Min
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 Std. 30 Min
Cake de yogur y chocolate
1 Std. 30 Min
Bizcocho panadero con huevos de corral
17óra
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Brownie con nueces
1 Std. 30 Min
Bizcocho básico
40min
Cookies con pepitas de chocolate (sin lactosa, sin huevo)
35min
Tortitas de avena y plátano
15 Min
Bizcocho de plátano vegano
1 Std. 10 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40min