Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beicon en lonchas (8 lonchas), en mitades
- 250 g de leche
- 30 g de aceite
- 2 huevos
- 150 g de harina de repostería
- 15 g de polvo de hornear
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 20 g de mantequilla
- 80 - 100 g de jarabe de arce para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 162.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polos de fresas con gelatina
6 Std. 15 Min
Almejas al vino blanco con arroz
1 Std. 40 Min
Smoothie delicioso
10min
Cava con perlas de mosto
40min
Langostinos rebozados con ajonesa y salsa cóctel
45min
Almejas con salsa cremosa
40min
Palitos de queso con beicon y semillas
35min
Cookies con caramelos, chocolate y escamas de sal
30min
Granizado de lima y menta
5min
Sangría rosada
40min
Risotto al parmesano
35min
Arroz blanco rehogado al limón
45min