Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)

Masa para tortitas y gofres (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)

5.0 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
15 unidades

Składniki

  • 70 g de compota de manzana
  • 300 g de harina sin gluten Schär® Repostería
  • 60 g de azúcar
  • ¾ de cucharadita de polvo de hornear
  • 100 g aceite de girasol (y algo más para engrasar)
  • 200 g de bebida de soja
  • 300 g de agua mineral con gas
  • 1 pellizco de sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 34.5 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 619 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 19.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...