
Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille (Confit Byaldi)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
Roma tomatoes cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice12 oz
-
roasted red peppers (see Tip)12 oz
-
fresh thyme leaves plus extra to sprinkle and garnish2 sprigs
-
parsley leaves2 sprigs
-
salt½ tsp
-
zucchini3
-
yellow squash3
-
eggplant Ichiban Japanese1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
91.2 kcal /
381.6 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
164.7 mg