Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille (Confit Byaldi)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
Roma tomatoes cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice12 oz
-
roasted red peppers (see Tip)12 oz
-
fresh thyme leaves plus extra to sprinkle and garnish2 sprigs
-
parsley leaves2 sprigs
-
salt½ tsp
-
zucchini3
-
yellow squash3
-
eggplant Ichiban Japanese1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
381.6 kJ /
91.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
S'mores Dip
10 min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2 godz. 30 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 godz. 20 min
Guava Paste Cookies
45 min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 godz.
Cherry Lime Pops
4 godz. 10 min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Boston Clam Chowder
55 min