Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille (Confit Byaldi)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
Roma tomatoes cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice12 oz
-
roasted red peppers (see Tip)12 oz
-
fresh thyme leaves plus extra to sprinkle and garnish2 sprigs
-
parsley leaves2 sprigs
-
salt½ tsp
-
zucchini3
-
yellow squash3
-
eggplant Ichiban Japanese1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
381.6 kJ /
91.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 godz. 15 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Candied Strawberries
35 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Fresh Fruit Punch
15 min
Middle Eastern eggs
45 min
Rise and Shine Juice
10 min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min