Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cupcake Batter
- 7 oz sugar
- 7 oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 6 oz whole milk
- 4 large eggs
- 1 tbsp vanilla extract
- 13 ½ oz all-purpose flour
- 1 tbsp baking powder
- ½ tsp salt
Milk Mixture
- 7 oz sweetened condensed milk
- 6 oz evaporated milk
- 2 oz whole milk
- 1 oz maple syrup
- ½ oz brandy
- 1 tsp vanilla extract
Frosting
- 8 oz heavy whipping cream, chilled
- ground cinnamon, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1013 kJ / 242 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 177 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fudge Brownies
50 min
Noodle Kugel
55 min
Pina Colada Layer Cake
2h 30min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Hamantaschen
1sa 55 dk
Easter Egg Bread Nests
2h 40min
Hazelnut Chocolate Atole
15 Min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Seafood Quesadillas
2h
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Aloha Carrot Cake
1 godz. 20 min